Contra: „Colegii m-au convins să rămân"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra şi-a prelungit până în iarnă înţelegerea cu Poli Timişoara şi a mărturisit că decizia a fost „accelerată” de o masă în oraş alături de colegii de echipă. "Guriţă" consideră că un contract pe trei luni era cea mai bună variantă în acest moment.

Fundaşul dreapta a rămas liber de contract după meciul Steaua – Poli, însă nu a avut vacanţă, fiind angrenat în programul echipei naţionale în ultimele două săptămâni. Ieri, Cosmin Contra a semnat un nou contract cu Poli. „Colegii şi-au dorit foarte mult să rămân la Timişoara şi până la urmă am rămas la Timişoara. Am fost mulţumit şi de oferta clubului, pentru că altfel nu rămâneam. Nu am avut alte oferte şi sunt bucuros că am rămas aici, pentru că am început o muncă acum o lună şi jumătate şi îmi doream să o duc pînă la capăt. Nu ştiu ce se va întâmpla după data de 31 decembrie, când îmi va expira contractul. În situaţia mea este mai bine că am semnat pe trei luni. Am văzut acel mesaj al lui Zicu şi mi-a căzut bine, chiar dacă îl rugasem să nu facă acel gest. A fost aseară (n.r. miercuri) o masă cu băieţii şi m-au făcut chiar să mă simt prost că nu semnasem deja contractul. Dorinţa lor ca eu să rămân a contat foarte mult pentru mine”, a mărturisit aseară jucătorul.

Conducerea clubului este mulţumită de faptul că va putea conta în continuare pe experienţa lui „Guriţă”. „Ne-am aşezat din nou la masa tratativelor şi, până la urmă, ne-am înţeles. Cel mai important este că şi el şi-a dorit să rămână la Timişoara, iar noi avem nevoie de el că jucător. Contra va mai juca la noi atât cât va mai putea, iar după ce îşi va încheia cariera vom discuta din nou şi vom vedea ce loc îi vom găsi în club”, a spus preşedintele Gheorghe Chivorchian la sport.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite