Contra: "Am stat trei ani la Dinamo, prieteniile rămân, dar nu în timpul meciului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional nu a uitat perioada petrecută în "Groapă", însă nu concepe alt rezultat decât victoria pentru "Poli". Partida dintre Dinamo şi bănăţeni este programată în această seară, de la ora 21:30.

Fost jucător la Dinamo, Cosmin Contra a ales să revină acasă la Timişoara, deşi avea ofertă şi din Ştefan cel Mare. „Cristi Borcea e prietenul meu, nu mă ascund să o declar, la ora asta sunt în relaţii bune cu el şi îi cunosc pe cei de acolo, pentru că am stat trei ani şi jumătate la Dinamo. A fost trambulina mea spre fotbalul de performanţă, sunt recunoscător întotdeauna pentru că am început să joc la Poli, după aia am făcut saltul la Dinamo şi de acolo am plecat în fotbalul mare”, şi-a amintit jucătorul.

Am încă prieteni acolo care întotdeauna vor rămâne prietenii mei chiar dacă eu voi juca la altă echipă sau vom avea meciuri unii împotriva celorlalţi. Prietenia rămâne, chiar dacă nu este prezentă în cele 90 de minute”, a spus veteranul echipei alb-violete.

„Guriţă” a ţinut să precizeze că faptul că a jucat în tricoul adversarului de azi nu are nicio importanţă pe parcursul partidei. „E un meci special pentru că e decisiv din punctul nostru de vedere în a mai rămâne în cursa pentru câştigarea titlului. E un derby al României, un meci foarte important, poate mai important pentru noi decât pentru ei. Doar de asta e un meci special, nu pentru că am jucat la Dinamo”, a declarat Cosmin Contra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite