Continuă ofensiva împotriva “acvariului” din centrul Timișoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcţia cu care luptă autorităţile
Construcţia cu care luptă autorităţile

Poliţia Locală a continuat verificările în ceea ce priveşte activitatea societăţii comerciale „ART” SRL, care are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şi care deţine clădirea din sticlă din Piaţa Victoriei.

Firma în cauză a fost sancţionată anul trecut pentru lipsa acordului de funcţionare din partea Primăriei, stabilindu-se totodată suspendarea activităţii. Reprezentanţii SC “ART” au contestat în instanţă procesul verbal de contravenţie.

Potrivit deciziei Tribunalului Timiș nr. 660/R/CA/2012, irevocabilă, pronunțată în ședința publică din 06.04.2012, s-a menținut măsura suspendării activității, fapt nerespectat de către societatea comercială menționată.

În consecinţă, poliţiştii locali de la Serviciul Inspecţie Comercială au mai aplicat o amendă în data de 27.06.2012, în valoare de 2.000 lei, deoarece s-a constatat că firma îşi continuă activitatea.

În acest sens, Poliţia Locală a solicitat Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş luarea măsurilor legale de confiscare la bugetul de stat a veniturilor realizate ilicit în perioada dintre data suspendării activității și data constatării contravenției de nerespectare a suspendării, în conformitate cu prevederile art. 73, pct. 23 din  Ordonanța Guvernului nr. 99/ 2000, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite