Contabilul Primăriei Orţişoara a dispărut de trei luni după un control al Curţii de Conturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din întreg judeţul Timiş îl caută pe contabilul dispărut
Poliţiştii din întreg judeţul Timiş îl caută pe contabilul dispărut

Bărbatul a dispărut fără urmă de acasă la sfârşitul lunii octombrie 2009, la scurt timp după un control efectuat la Primăria Orţişoara de către inspectorii Curţii de Conturi.

Potrivit site-ului de investigaţii pressalert.ro, contabilul Primăriei Orţişoara, Liviu Martin, a dispărut de la birou după ce şi-a băut cafeaua şi a lăsat computerul pornit.

Bărbatul, care locuia împreună cu părinţii şi sora sa, a dispărut cu o zi înaintea finalizării raportului Curţii de Conturi la Primăria Orţişoara. Unele surse vorbesc despre faptul că Liviu Martin avea cunoştiinţă despre presupuse afaceri dubioase care s-au desfăşurat la primăria unde lucra, în timp ce unii cunoscuţi susţin că acesta s-a retras la o mănăstire, pentru că este o persoană foarte credincioasă.

"Nu au fost descoperite probleme foarte grave, penale, în urma controlului, ci doar chestiuni obişnuite", a susţinut Aleodor Sobolu, primarul localităţii Orţişoara. Contabilul fusesea angajat în anul 2005 şi nu a avut probeleme la serviciu până în prezent. „A fost dat dispărut de familie în 29 octombrie 2009 şi acum este căutat de poliţiştii din întreaga ţară", a declarat Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite