Constantin Ostaficiuc, președintele CJT: "100 la sută e o conspirație a Federației împotriva Timișoarei! Au vrut să ne lovească definitiv!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii echipei Poli Timișoara se pregătesc să iasă din nou în stradă. Fanii alb-violeți organizează un mare miting în Piața Operei, pentru ziua de mâine, după aflarea veştii că Poli a pierdut licenţa.

Constantin Ostaficiuc, președintele Consiliul Județean Timiș: “Ce să mai zic la o mizerie ca asta? Ce pot să mai zic? Cum să-ți păstrezi calmul? E o mizerie! E sută la sută o conspirație împotriva Timișoarei. Știam că suntem vânați de cei de la federație, dar nu puteam să fac nicio declarație pe această temă. Acum pot să spun. 100 la sută e o conspirație! Au vrut să ne lovească definitiv. Timișoara are cel mai mare stadion din țară pentru cupele europene. Nu îi interesează. Galațiul a câștigat campionatul fals prin ajutorul arbitrilor”.

"Sunt ca lovit de tren"


Paul Prodana, prședintele  Asociației Suporterilor Druckeria: “De făcut nu știu dacă se mai poate face ceva. Ne vom întâlni astăzi și vom vedea ce om să facem. E o soluție să ieșim din nou în stradă. Probabil o vom face ca un striugăt de ajutor., deși nu are cine să ne audă. Sunt cu mintea goală. Nici prin cap nu mi-a trecut că vom ajunge aici. Sunt ca lovit de tren”.
 
Suporterii echipei bănățene au convenit deja pe forumuri să se întâlnească în număr mare, mâine, în Piața Operei, pentru un miting de susținere a echipei.

"E trist pentru fotbalul românesc, e trist pentru Timișoara"

Emerich Dembrovschi, fosta mare vedetă a fotbalului timișorean: "Nu m-am așteptat la așa ceva. Știam că Timișoara este condusă de oameni competenți, care fac treaba serioasă ca orașul să aibe un fotbal de nivel înalt. Nu știu cine e de vină, e o treabă complicată. Să ne fie învățătură de minte! Probabil că au existat și forțe din Federația Română de Fotbal care au împins spre eliminarea timișoarei. E trist pentru fotbalul românesc, pentru Timișoara. Sperăm să o luăm de la capăt, dacă o să mai fie cineva în stare".

"Poli va fi în comă indusă"

Tiberiu Lajos, fost arbitru internațional: "Nu cred că e o conspirație împotriva orașului. Undeva, ceva s-a întâmplat. Nu știu nici eu prea multe despre acest caz. Dar cu siguranță au fost greșeli în interiorul clubului Poli. Nu moare fotbalul din Timișoara. A mai trecut prin clipe grele și a supraviețuit mereu. Dacă va fi retrogradată în Liga a III-a va fi ca o comă indusă. Însă va reveni foarte repede".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite