Timişoara: Consilierii locali discută azi proiecte de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Consilierii locali discută azi proiecte de milioane de euro
Timişoara: Consilierii locali discută azi proiecte de milioane de euro

Consiliul Local Timişoara se întruneşte în şedinţă ordinară, iar aleşii locali supun dezbaterii mai multe proiecte importante.

Ştrandul Termal din Timişoara, o afacere de peste cinci milioane de euro, pune primăria pe un butoi cu pulbere. Chiriaşul de aici, sirianul Hajar Husam susţine că, deşi ştia că îi expiră contractul în acest an, a băgat bani grei în baza de agrement sfătuit de şeful Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Timişoara, Nicuşor Miuţ, care i-ar fi promis că îl învaţă să cumpere. „Înainte de a face investiţia am fost la domnul Miuţ, directorul de la Patrimoniu. Mi-a zis să stau liniştit că pot să şi cumpăr dacă vreau. I-am zis că nu mă interesează să cumpăr dacă am o perioadă mai lungă de închiriere. Dânsul m-a liniştit că pot să dau drumul la investiţie. Mi-a spus că dacă investesc acolo nu poate să mă scoată nimeni”, a spus sirianul. Consiliul Local va decide astăzi dacă prelungeşte contractul sau organizează altă licitaţie.

Inspectoratul Şcolar nu prezintă interes

Inspectoratul Judeţean Şcolar Timiş ar putea ajunge în stradă dacă evreii de la Fundaţia Caritatea găsesc un cumpărător dispus să dea 1.800.000 de euro pe clădirea situată în zona istorică a oraşului pe Bulevardul C.D.Loga, numărul 3. Primăria are drept de preempţiune asupra clădirii, dar obiectivul nu prezintă interes. Executivul primăriei propune pentru şedinţa de astăzi un proiect de hotărâre prin care consiliul să nu îşi exercite dreptul de preempţiune.

Vizită la unguri de 200 de milioane


Consilierii locali vor mai pune în discuţie şi un proiect de hotărâre prin care trebuie să aprobe suma de 20.000 de lei (200 de milioane de lei vechi) pentru o excursie în Ungaria unde va avea loc o şedinţă comună a consiliilor locale din Timişoara şi Szeged. Aleşii trebuie să meargă în Ungaria pentru a le întoarce vizita colegilor maghiari care au venit anul trecut la Timişoara pentru o şedinţă comună.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite