Conflict deschis între conducerea Poli Timişoara şi jucătorul Dare Vrsici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul a emis pretenţii financiare care au iritat conducerea clubului alb-violet, iar transferul lui Ianis Zicu a fost gândită de oficiali pentru a acoperi absenţa slovenului din echipă.

Marian Iancu a explicat motivele pentru care slovenul Dare Vrsici a fost lăsat în afara lotului UEFA, cât şi a lotului pentru meciul din prima etapă. „Vrsici a fost nesimţit în relaţia cu clubul, aşa că şi clubul va fi nesimţit cu el. Din cauza problemelor pe care le-a avut, i-am achitat valoarea integrală a contractului pe cinci ani, iar el este aici de trei ani. Acum a rămas iar fără bani, şi noi i-am oferit 7.000 de euro pe lună, asta peste valoarea contractului, pentru a putea trăi liniştit. Însă el a vrut mai mult decât dublu, a vrut 200.000 de euro pe an, iar asta mi se pare nesimţire, mai ales că noi i-am întins o mână de ajutor. A spus că vrea să devină jucător liber, şi că dacă nu-l dezlegăm, se lasă de fotbal şi se apucă de antrenorat”, a spus preşedintele clubului alb-violet.

„I-am cerut lui Dani Stanciu să întocmească un referat care urmează să fie studiat de conducere şi pe baza căruia vom lua o decizie. Dacă Vrsici nu-şi revizuieşte atitudinea, probabil îl vom suspenda pe durata rămasă din contract”, a concluzionat Marian Iancu. Acesta a mărturisit că aducerea lui Ianis Zicu a fost forţată de situaţia creată. "L-am adus pe Zicu pe bani, deşi până acum am adus doar jucători liberi. L-am dorit pe Zicu de mult timp, afacerea ne-a costat sute de mii de euro, dar el poate să acopere postul pe care juca Vrsici", a mai spus preşedintele clubului bănăţean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite