Conducerea Zoppas despre cazul procurorului arestat: „Nu avem nevoie să ne spună cineva cu ce furnizori să lucrăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multinaţionala italiană a emis astăzi un comunicat de presă în care arată că se va adresa justiţiei pentru că a ajuns în mijlocul scandalului de corupţie în care a fost arestat prim-procurorul Ciprian Zamfirescu.

În comunicatul de presă transmis redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, Zoppas Industries România transmite că nu are nicio legătură cu reţinerea şi arestarea prim-procurorului Ciprian Zamfirescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Flagrant cu şpaga în sertar

Zamfirescu a fost arestat joi seara de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzat de trafic de influenţă. Conform DNA şi altor surse care au acces la ancheta judiciară, Zamfirescu a fost prins în flagrant după ce  a primit 1.000 de euro de la angajatul unei firme de pază. DNA a informat că Zamfirescu a negociat cu firma de pază plata unei sume de 4.500 de euro, lăsându-i pe reprezentanţii firmei să creadă că el poate să-i ajute să încheie un contract cu o firmă privată din Sânnicolau Mare. Avocatul lui Zamfirescu, Arcadie Anastasescu a confirmat că în dosar a fost audiată, ca martor, Carmen Rusmir, managerul Zoppas Industries România.

Şocaţi de situaţie

Sunt şocată de această situaţie. Nu pot să cred că a făcut aşa ceva un om cu o astfel de funcţie. Când m-au chemat la Parchet credeam că este pentru furturile din fabrică, avem multe reclamaţii nerezolvate. Apoi am aflat şi am fost şocată.

image

Dacă făcea un om oarecare aşa ceva, dar să facă cineva cu o funcţie, este incredibil. Luni vom emite un comunicat de presă în care vom lua dur atitudine. Este inadmisibil. Vă rog să aşteptaţi până luni cu punctul de vedere", a declarat Carmen Rusmir, vineri, pentru Adevărul de Seară Timişoara.

Avocatul procurorului arestat, Arcadie Anastasescu, a declarat şi el că managerul Zoppas nu ştia de caz.

Contractul continuă

Conducerea Zoppas respinge cu tărie faptul că ar fi implicată în această arestare care ar avea legătură cu schimbarea firmei care asigură paza companiei noastre. Compania Zoppas este suficient de solidă, cu un management performant şi nu are nevoie de cineva care să-i spună cu ce furnizori să lucreze", se arată în comunicatul emis astăzi de Zoppas. Conducerea companiei multinaţionale a mai informat că a încheiat contractul cu firma de pază „pe raţiuni economice" şi că va derula acest contract cât timp firma de pază îşi îndeplineşte obligaţiile contractuale. Cei de la Zoppas au mai informat că se vor adresa justiţiei pentru a apăra bunul nume al companiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite