Condamnată să moară, Dana Dobromir a câştigat lupta cu cancerul şi se întoarce acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Dana Dobromir
Timişoara: Dana Dobromir

Noutăţile referitoare la tânăra bolnavă de cancer sunt îmbucurătoare. Ultimele analize arată că Dana a învins cancerul, iar mâine se întoarce în România. Primele dureri ale Danei au apărut în urmă cu doi ani, iar de atunci tânăra a trăit o adevărată dramă în România. Salvarea ei a venit din Germania.

După o dramă de aproape doi ani, viaţa Danei Dobromir ia o turnură fericită. Tânăra a avut primele dureri în luna noiembrie 2008. De atunci a umblat timp de nouă luni prin spitale fără ca cineva să-i poată pune un diagnostic.

Citeşte şi:

Studenta condamnată la moarte de medicii incompetenţi: "Îmi venea să ţip! Am CANCER! Cât să mai aştept !?"
Dana Dobromir: „Am hotărât să lupt cu cancerul pentru părinţii mei. Ştiu că sunt totul pentru ei”

După nouă luni, diagnosticul a fost unul crunt: cancer limfatic în stadiu avansat. Sătulă de sistemul care a condamnat-o la moarte, Dana a mers să se trateze în Germania, unde a învins boala. „Am vorbit cu ea şi rezultatele sunt bune. I-au luat inclusiv test din măduvă şi analizele au fost bune”, a spus tatăl fetei, Dănilă Dobromir. Acesta a spus că Dana va sosi mâine în Timişoara.

Medicii germani au pus viaţa înaintea banilor


Familia tinerei a primit cu bucurie rezultatul analizelor care arată că Dana a scăpat de cancer. Capul familiei a ţinut să mulţumească tuturor celor care i-au fost alături Danei în toată această perioadă. Pentru fată şi familia ei nu va fi însă uşor nici de acum înainte. Tratamentul a costat aproximativ 70.000 de euro.



O parte din bani au fost achitaţi, dar familia trebuie să adune restul de bani, pentru care medicii germani au fost dispuşi să o trateze mai întâi pe Dana şi mai apoi să primească banii în tranşe. Alte costuri vor fi ale controalelor periodice, întrucât tânăra va trebui să meargă pentru verificări la medicii care au tratat-o.

Cine doreşte să o ajute pe Dana poate să o facă prin conturile deschise la sucursala BRD Reşiţa pe numele Daniela Dobromir.

Conturile sunt:

RO 55 BRDE 110 SV 207 330 111 00 (pentru lei)
RO 02 BRDE 110 SV 207 331 011 00 (pentru euro)


Timişoara: Dana Dobromir
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite