Condamnat de justiţia din România la închisoare pentru 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oier a intrat în greva foamei după ce a fost condamnat de justiţie la ani de închisoare după ce s-a împrumutat de la patronul său cu 100 de lei şi i-a dat în schimb 500 de lei. După ce în prima fază a fost găsit nevinovat la acuzaţia de furt, acum bărbatul a fost reţinut şi condamnat.

În 2007, bărbatul lucra ca şi oier la o fermă. Nu a stat mult pe loc pentru că şi-a găsit un loc de muncă mai bun, la o altă fermă, la câţiva zeci de kilometri distanţă. De bună credinţă, bărbatul şi-a anunţat patronul de intenţii, mai ales că nu işi primise toţi banii. A găsit în fermă un plic cu 1.400 de lei, din care s-a servit cu doar 100. A lăsat în urmă un bilet pe care a scris ce a făcut. Pentru că nu a vrut să aibă probleme, câteva luni mai târziu, oierul i-a trimis fostului său patron 500 de lei şi are şi dovezi care să ateste acest lucru.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU OIERUL CONDAMNAT

Doi ani de zile mai târziu, oierul s-a trezit cu un mandat de arestare pentru cei 100 de lei, dar după ce s-a prezentat la Curtea de Apel Călăraşi, omul a fost găsit nevinovat.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

La încă un an de zile distanţă, oierul a fost reţinut de oamenii legii timişoreni pentru că instanţa l-a condamnat la 1 an şi şase luni de închisoare pentru furt. Oierul nu înţelege cum s-a întâmplat grozăvia şi, începând de astăzi, a intrat în greva foamei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite