Concurs de Mister la şcoala de corecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor S. a defilat printre colegii săi, în speranţa că va câştiga distincţia de Mister
Victor S. a defilat printre colegii săi, în speranţa că va câştiga distincţia de Mister

Sfântul Valentin este unul dintre momentele cele mai aşteptate de copiii închişi în centrul de la Buziaş, care au concurat pentru premiul cel mare.

După pregătiri intense şi multă muncă, aproximativ 70 de minori de la şcoala de corecţie din Buziaş au avut parte de un spectacol oferit chiar de colegii lor. Concursul de „Mister Centrul de Reeducare 2010” a ajuns la a cincea ediţie şi încă le dă minorilor de acolo un motiv de bucurie. „Am mari emoţii, deşi este a patra oară când particip”, a spus Cosmin C., de 19 ani, pasionat de muzică şi poezii.

Probe de foc


Băieţii au invitat la sărbătoarea lor, dedicată iubirii, şi elevii de la Şcolile Generale din Niţchidorf şi Silagiu, care au pregătit şi ei o piesă de teatru şi două dansuri moderne. Trupa formată din deţinuţii de la Penitenciarul Timişoara, PS7 Band, a cântat pentru minori.

Cei 10 concurenţi înscrişi în concurs s-au bătut în romantism, spontaneitate, cultură generală şi mai apoi paşi de dans pentru a reuşi să fie apreciaţi de membrii juriului. Au început cu o defilare în care fiecare şi-a arătat şarmul personal, au făcut o declaraţie de dragoste, au cântat, au spus poezii şi au invitat  la dans fetele de la şcolile care au venit în vizită. „Juriul este atent la abilităţile artistice ale lor, la felul în care răspund întrebărilor de cultură generală, la cum dansează, dar foarte important va fi momentul şi modul în care vor mulţumi fetelor pentru că au dansat cu ei”, a spus Lavinia Solotchi, purtător de cuvânt al centrului.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE SI PENTRU IMAGINI CU MISTER CENTRUL DE REEDUCARE 2010


Răsplată pentru bună purtare


La concurs au participat cei mai cuminţi dintre copiii centrului. „Este şi un  fel de recompensă pentru cei care s-au purtat exemplar, pentru cei care sunt un model”, a spus Mircea Gligor, director adjunct al Centrului. Cei din public au fost încântaţi mai ales de dansul ţigănesc pregătit.

Infractori candidaţi la Mister

Majoritatea candidaţilor pentru titlul de „Mister Centrul de Reeducare 2010” au fost aduşi acolo pentru furt. „Au comis mai multe furturi mărunte, din apartamente, din maşini, din magazine”, a spus Lavinia Solotchi. Cu toate acestea, cei 10 au fost selectaţi pentru comportamentul lor exemplar şi evoluţia din centru. Cel mai mic participant a avut 16 ani, iar cel mai mare 19.

Un romantic incurabil a câştigat

Mister Centrul de Reeducare Buziaş  2010 a fost ales tânărul Florin V, de 16 ani, care a cântat cel mai frumos, a dansat ţigăneşte, dar a şi răspuns corect întrebărilor de cultură generală. Florin a spus că se consideră un romantic incurabil şi căi îi place fotbalul, vacanţele la munte şi filmele de acţiune. „Nici nu se aştepta să fie el alesş A fost foarte bucuros, mai ales că a fost prima oară când a participat la concurs", a spus Lavinia Solotchi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite