Cum poţi să deveni regizor cu telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoanele mobile pot fi folosite pe post de camere de luat vederi
Telefoanele mobile pot fi folosite pe post de camere de luat vederi

Institutul Francez îi invită pe timişoreni să realizeze scurtmetraje cu ajutorul telefonului mobil. Acestea pot fi de maximum trei minute, iar ca platou de filmare este obligatoriu să fie cartierul Fabric.

Institutul Francez din Timişoara propune artiştilor şi amatorilor de filme un concurs inedit de creaţie video cu telefonul mobil. Regulile jocului sunt simple. Realizarea unui film se face numai cu telefonul mobil, indiferent de modelul său. Scurtmetrajul poate să aibe maximum trei minute, iar ca platou de filmare este obligatoriu să fie cartierul Fabric.

Vă invităm să experimentaţi şi să vă folosiţi telefonul mobil ca pe un nou instrument de creaţie şi de naraţiune. Fiţi creativ, originali şi diferiţi. Determinaţi-i să intervină pe actorii din teritoriu (locuitori, studenţi, comercianţi), şi lucraţi asupra imaginarului urban. Exploataţi potenţialul artistic şi specificul mobi”, a spus Jean Bankofski, cel care se ocupă de proiectul MiniMob.

O selecţie a celor mai bune filme va fi proiectată cu ocazia vernisajului SurExpositions - întâlnirile internaţionale de fotografie contemporană, în data de 10 noiembrie, la Muzeul de Artă din Timişoara. Rezultatele concursului vor fi anunţate cu aceeaşi ocazie. Termenul limită pentru înscrieri este 21 octombrie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite