Concurență pentru Local Kombat: Romanian Fight Challenge debutează la Timișoara cu Remi Bonjasky

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara va fi gazda unui nou eveniment dedicat iubitorilor de arte marţiale. Pe data de 21 octombrie, în sala „Constantin Jude”, va avea loc gala Romanian Fight Challenge

Spectacolul este organizat de Alin Fălcuşan şi Claudiu Scarlet, sub egida Departamentului de Thai Kickboxing al Federaţiei Române de Unifight.
Apariţia unui nou investitor în acest sport a făcut posibilă realizarea acestor gale. Este vorba de Claudiu Scarlat, care s-a antrenat în Olanda cu cel care l-a pregătit şi pe Peter Aerts. A venit la clubul meu, Knock Down, a văzut cum ne antrenăm şi a fost interesat de o colaborare, pentru a organiza o nouă divizie în România. Local Kombat nu poate să acopere toţi sportivii”, a declarat Alin Fălcuşan, organizatorul evenimentului.

Un campion la Timişoara

Inivitatul special al organizatorilor este triplul campion de K1, olandezul Remy Bonjaksy, care îl va aduce la Timişoara pe sportivul său, Dwight Harckinsoon, care va lupta la gategoria +100 de kilograme cu croatul Igor Mihailevich. „Am decis ca la fiecare eveniment să invităm un fost campion mondial de K1. Acum îl avem invitat pe Remi Bonjasky, un sportiv care nu are nevoie de prezentare. El are propriul club în Olanda şi vine cu doi sportivi la Timişoara. Danyo Ilunga nu va lupta nici el. Însă Dwight Harckinsoon va avea meciul serii cu croatul Igor Mihailevich. Nivelul sportivilor este de clasa A. Încă de la primul eveniment am dorit să avem sporivi buni”, a mai spus Fălcuşan.

Născut pe data de 10 ianuarie 1976 în Surinam, Bonjasky este celebru datorită defensivei excelente, loviturilor puternice de picior şi cele de genunchi. Luptătorul de muay thai măsoara 1,93 m şi 110 kilograme. Alături de Bonjasky va veni în Banat şi Danyo Ilunga, deţinătorul centurii mondiale „It’s show time”, la 95 de kilograme.

Biletele pentru spectacolul din 21 octombrie costă 35 lei în sală şi 60 lei pe locurile de lângă ring. Organizatorii evenimentului Romanian Fight Challenge au stabilit detaliile şi pentru următoarea gală, care va avea loc la sfârşitul lunii ferbruarie, în prezenţa unui alt super-campion, Peter Aerts.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite