Concertul cu Lepa Brena a fost reprogramat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lepa Brena pe stadionul "Dan Păltinișanu"
Lepa Brena pe stadionul "Dan Păltinișanu"

Organizatorii au mutat concertul pe data de 29 iunie, pentru că proiectul scenic, extrem de complex şi inovativ, nu a putut fi executat în condiţii de securitate

Surpriză mare pentru cei care s-au pregătit de concertul cu Lepa Brena, programat pentru vineri, 15 iunie. Deși organizatorii spun că s-au vândut peste 70 % din bilete, concertul a fost amânat cu două săptămâni, pe motive tehnice.

Concertul pe care Lepa Brena urma să-l susţină în 15 iunie la Timişoara a fost amânat pentru 29 iunie. Pentru că proiectul scenic, extrem de complex şi inovativ, nu a putut fi executat în condiţii de securitate, Lepa Brena şi staff-ul său tehnic au decis să amâne pentru sfârşitul lunii iunie concertul. Concertul va avea loc, nju există motive de îngrijorare. Diva din Balcani va reveni la Timișoara, pentru un concert, după 28 de ani”, a spus Alexandru Tamaș, unul din organizatorii concertului.

Pentru a-i liniști pe fanii care se îndoiesc de schimbarea datei concertului, Lepa Brena le va transmite un videoclip special filmat, în care va da explicațiile cuvenite.

Biletele se vor afla în continuare la vânzare, la stadionul “Dan Păltinișanu”, la agenția TNT, la Filarmonica Banatul și la mall. Prețurile sunt cuprinse între 80, 100 și 150 lei. Ele pot fi comandate şi online prin www.eventim.ro și www.vreaubilet.ro. Cei care cumpără mai mult de zece bilete au parte de o reducere de 50 la sută, la toate categoriile de preţ.



Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite