Comuna Dumbrăviţa intră pe lista selectă a localităţilor organizatoare de raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raliu
Raliu

Duminică, va avea loc etapa a X-a din Campionatul Judeţean de Automobilism, care se va ţine în comuna Dumbrăviţa.

Iubitorii sportului cu motor vor avea parte de o nouă surpriză din partea Comisiei de Automobilism şi Karting Timiş. Este primul concurs de acest gen din istoria localităţii de lângă Timişoara. Dumbrăviţa devine astfel a doua comună din România, după Comloşul Mare, în care se desfăşoare integral un raliu, intrând în selectul cerc de localităţi româneşti organizatoare de raliuri.

Competiţiile urbane au devenit obişnuite în judeţul Timiş, aceste spaţii fiind alese pentru promovarea automobilismului, cât şi pentru spectaculozitate.

Circulaţia în Dumbrăviţa, în perimetrul concursului, se va închide între orele 9.00 şi 16.00. Concursul va începe cu proba specială în centul comunei, în perimetrul format de stăzile Kos Karoly, Gheorghe Doja şi Franyo Zoltan. Cea de a doua probă specială va fi în perimetrul stăzilor Eroilor şi Jozsef Attila. Cea de treia probă specială se va desfăşura pe iarbă, pe un teren viran din Dumbrăviţa, care va începe de la ora 12.00.

Concursul de karting se va desfăşura pe traseul primei probe speciale.

Înscrierile se fac până pe 1 noiembrie, între orele 13.00-15.00, la Universal Consulting. Afişarea clasamentului se va face la ora 16.30, iar festivitatea de premiere de la ora 17.00, la Căminul Cultural din Dumbrăviţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite