Timişoara: Una dintre cele mai mari pizzerii din Complex, închisă de inspectorii sanitar-veterinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantul Napoleon este prima victimă a controlului-surpriză care se desfăşoară în aceste momente în Complexul Studenţesc.

Citeşte şi

Studenţii au ajuns la spital după ce au mâncat shaorma

(UPDATE) Conducerea Poliţiei Rutiere „decapitată” de shaorma (GALERIE FOTO)

Două shaormerii sunt închise de inspectorii de sănătate publică (UPDATE)

O echipă mixtă formată din inspectori ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului, ai Direcţiei Sanitar-Veterinare, ai Autorităţii de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă a pornit, încă de la ora 18.00, într-o acţiune de verificare a fast-food-urilor şi restaurantelor din Complexul Studenţesc.

În urmă cu câteva momente, inspectorii au decis închiderea pizzeriei Napoleon, una dintre cele mai vechi din Complex, pe motiv că nu avea autorizaţia de funcţionare completă. Mai exact, lipsea avizul sanitar-veterinar. Patronii restaurantului trebuie să se prezinte luni, 29 iunie, la sediul Direcţiei Sanitar-Veterinare, pentru a-şi rezolva problema documentaţiei. Pizzeria va rămâne închisă până când nu va avea avizul inspectorilor DSV.

Acţiunea vine ca urmare a scandalului de săptămâna trecută, când 80 de timişoreni au ajuns la spital pentur că au mâncat shaorma de la un fast-food din Complex, dar şi de la o shaormerie din centrul comercial Euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite