UPDATE Comisar de la Garda Financiară Timiş arestat pentru că a şantajat patronul unui bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Gărzii Financiare Timiş, Ioan Mureşan, care este şi observator FRF la meciurile din Liga I, a fost audiat de DNA într-un dosar de corpuţie. Mureşan a fost implicat în mai multe scandaluri din fotbal, fiind acuzat că este un apropiat al lui Dinamo.

UPDATE, ORA 17.25
Comisarul Ioan Mureşan a fost arestat pentru 29 de zile de către magistraţii Judecătoriei Timişoara. El a fost dus în arestul Poliţiei Timiş, iar avocaţii săi au făcut recurs. Florin Kovacs, apărătorul lui Mureşan, a spus că decizia instanţei nu are nicio legătură cu realitatea.



UPDATE VINERI:
Comisarul Ioan Mureşan, reţinut ieri într-un dosar de şantaj a fost prezentat instanţei pentru cu propunerea de arestare preventivă. Audierile, care au avut loc în şedinţă secretă şi care nu au fost deloc calme, s-au terminat, dar a expirat şi mandatul de reţinere a lui Murean, astfel că la această oră, comisarul este liber. În câteva minute instanţa se va pronunţa şi va lua o deicizie în privinţa eliberării sau arestării lui Ioan Mureşan.

Ramai pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla dacă Ioan Mureşan va fi arestat sau nu


Procurorii DNA Timişoara au decis joi seara să-l reţină pe comisarul de la Garda Financiară, Ioan Mureşan, pentru 24 de ore. Şeful DNA Timişoara, Tamaş Shifbeck, a spus că anchetatorii vor decide mâine dacă vor cere sau nu arestarea preventivă.

Procurorii DNA Timişoara au descins astăzi la sediul Gărzii Financiare de pe strada Gheorghe Lazăr. „Este o anchetă în curs. Nu putem da mai multe detalii”, a spus şeful DNA Timişoara, Tamaş Shifbeck. Potrivit unor surse judiciare, vizat de anchetatori este Ioan Mureşan, comisar la Garda Financiară şi observator FRF. După ce Mureşan a fost dus la Parchet, la audieri au fost aduse şi două femei de aproximativ 45-50 de ani. „Nu ştiu ce se întâmplă”, a spus una dintre femei. Şeful Gărzii Financiare, Florin Frugină nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.

Acuzaţii din lumea fotbalului

În calitate de arbitru asistent şi observator FRF, Ioan Mureşan a fost implicat în mai multe scandalui. În urmă cu doi ani şi jumătate, la un meci dintre Unirea Urziceni şi Dinamo, fostul manager al Unirii, MM Stoica, a contestat vehement delegarea lui Mureşan ca observator al partidei. Ioan Mureşan şi-a atras titulatura de „omul lui Dinamo” după ce a fost surprins în urmă cu 10 ani, încărcând mai multe baxuri cu vin în autocarul celor de la Dinamo, care pleca de la Timişoara la Belgrad. De asemenea, în 2003, Mureşan a fost suspendat cinci etape în urma unui meci dintre Dinamo şi Astra, în urma căruia ploieştenii au fost eliminaţi din Cupa României.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite