Comandamentul de iarnă a decis: accesul TIR-urilor este interzis în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma comandamentului convocat de primarul Gheorghe Ciuhandu, aseară, ora s-au luat o serie de decizii. S-a cerut Poliţiei Rutiere să devieze intrarea tirurilor în Timişoara şi se folosească centura ocolitoare a municipiului

Pentru ca timişoenii să îşi lase maşinile acasă, RATT a suplimentat numărul mijloacelor de transport public pentru această dimineaţă, astfel că pe străzi  se află 43 de troleibuze, 61 de autobuze şi 44 de tramvaie la care au fost ataşate şi remorci. Noaptea trecută s-a interveni cu clorură de calciu în zonele unde s-au format poduri de gheaţă. La gaz s-a revenit la presiunea normală nefiind probleme la căldura livrată de Colterm populaţiei.

S-a cerut Poliţiei Rutiere să devieze intrarea tirurilor în Timişoara, accesul dinspre Calea Aradului şi Calea Lipovei şi să se folosească centura ocolitoare a municipiului.

De dimineaţă s-au intrat în parcări pentru curăţarea şi transportul zăpezii şi în zonele comerciale (zona Pieţei Doina, zona Pieţei Verde, zona Brânduşei). Au fost suplimentate încărcătoarele pentru transportul zăpezii.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite