Comandă de curăţenie pentru Crăciun în casele bănăţenilor cu bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Personalul specializat lasă casa „lună şi bec”
Personalul specializat lasă casa „lună şi bec”

Bănăţencele foarte ocupate şi cu soţi care fug de treburile casnice apelează la firmele de curăţenie ca să aibă casa ca un pahar în zilele de Crăciun. Ziua de Ajun este ultima şi cea mai solicitantă pentru firmele care au fost solicitate pentru astfel de servicii.

Sărbătorile bat la uşă şi mulţi dintre bănăţeni au intrat în febra pregătirilor. Pentru a-şi uşura munca de sărbători, aceştia au găsit soluţia: firmele specializate în curăţenie. „Cele mai multe persoane care solicită ajutorul nostru locuiesc în apartamente, vile. Clienţii ne cer să le facem curăţenie generală”, a spus Lavinia Gândilă, manager vânzări. Lipsa timpului este cel mai invocat motiv pentru care timişorenii n-au timp să îşi facă curăţenia de sărbători.


Vânzări scăzute

 „În comparaţie cu anul 2008, în 2009 vânzările au scăzut cu 20 - 30 la sută”, a spus Gabriela Perescu, director firmă de curăţenie. Preţul se face în funcţie de cerinţele clientului. „Depinde de ceea ce trebuie să facem. Preţul variază între 3 şi 7 lei pe metru pătrat”, a spus Gabriela Perescu, director firmă de curăţenie din Timişoara. Pentru un apartament cu două camere bănăţenii plătesc 300 de lei, iar pentru unul cu trei camere 350 de lei. În preţ intră curăţarea covorului, geamurilor, baia, aparatelor electrocasnice. „Am avut intervenţii şi de şapte ore. Zilele acestea am făcut curăţenie la o vilă de 120 de metri pătraţi, iar clientul a plătit 350 de lei. Totul depinde de munca pe care o depunem”, a spus Lavinia Gândilă.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite