Timişoara: Columbianul Mejia a făcut spectacol în amicalul cu Novi Sad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Columbianul Mejia a făcut spectacol în amicalul cu Novi Sad
Timişoara: Columbianul Mejia a făcut spectacol în amicalul cu Novi Sad

Micuţul fotbalist sud-american a fost trimis în teren în minutul 55. Acesta a încântat suporterii prin driblingurile sale.

Repriza secundă al meciului "Poli" - Vojvodina a adus şi mult aşteptatul moment, introducerea columbianului Jesus Mejia Martinez. Cei peste 3.000 de spectator, care s-au înghesuit în tribunele terenului de antrenament de lângă stadionul “Dan Păltinişanu” s-au ridicat în picioare la fiecare atac care a pornit de “Elton” de Timişoara. Acesta a impresionat încă de la prima atingere de balonului, printr-o tehnică desăvârşită. Deşi nu era pregătăt fizic şi nici adaptat cu fusul orar. columbianul i-a înşirat pe înalţii fundaşi sârbi cum a dorit şi a fost aproape de gol, în minutul 75, însă mingea deviată de el a fost respinsă de pe linia porţii de fotbaliştii sârbi.

Meija nu este pregătit încă. Nici nu am vrut să-l bag, dar el şi-a dorit să intre. El nu s-a acomodat cu fusul orar, nu este acomodat cu viaţa de aici, nu doarme noaptea. Până acum a făcut doar alergări separate. El este un jucător talentat, foarte tânăr, cu multă personalitate, dar trebuie avut grijă de el”, a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Tehnicianul lui "Poli" susţine că fotbalistul columbian are nevoie de două-trei săptămâni până la debutul într-un meci oficial. 

Mai citiţi:

Timişoara: Debut pentru Chiţu şi Mejia în amicalul cu Vojvodina

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite