Timişoara: Monica Columbeanua ajuns model pentru fetiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Monica Columbeanua ajuns model pentru fetiţe
Timişoara: Monica Columbeanua ajuns model pentru fetiţe

Micuţii bănăţeni prezintă moda în timpul vacanţei de vară. Majoritatea fetiţelor din grupul timişorean admiră fotomodele vedete.

Bluziţe de mătase, pantaloni tip pană sau fuste mini, toate mărimea S, sunt doar câteva dintre accesoriile pe care le folosesc fotomodelele din Timişoara. Nu orice modele, însă, ci unele cu vârsta între 8 şi 12 ani. Fetiţele şi băieţii din Banat care vor să se pregătească pentru o carieră în modelling sau pur şi simplu se plictisesc în vacanţa de vară învaţă cum să prezinte moda. Organizatorii prezentărilor de modă spun că, spre deosebire de modelele mature, copiii se adaptează mai uşor.

Modele fără buletin
Un grup care cuprinde 12 copii a făcut deja două prezentări de modă şi lucrează la cea de-a treia. Raluca Tudor, tânăra care se ocupă de pregătirea modelelor, spune că a ales să lucreze cu copii pentru că este mult mai uşor. „Ne simţim foarte bine la repetiţii şi, în plus, cu copiii se lucrează uşor pentru că orice greşeală ar face, publicul îi va ierta. Experienţa le este folositoare, poate când vor fi mai mari vor lucra în domeniu şi vor trece asta pe CV. Oricum, vor rămâne cu amintiri plăcute”, a declarat Raluca Tudor.

Fan Spiderman
Mezinul grupului de fotomodele, Denis Ameti, are doar şase ani şi vine la repetiţii pentru că îi place să prezinte moda. „Îmi place să îmi iau haine cu Spiderman, am şi mai multe costume speciale. Dacă merg la cumpărături, mama îmi alege hainele, dar dacă văd ceva frumos îmi aleg şi eu. Nu mi se pare greu să prezint pentru că nu sunt ruşinos”, a spus Denis.
O altă membră a grupului, Angela Blaga, are nouă ani şi îi place Monica Columbeanu. „Mama a fost cu ideea să vin aici. Îmi place să mă îmbrac frumos şi să prezint moda. Vreau să devin manechin sau dansatoare”, a mărturisit Angela.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite