Coliziunea dintre două tramvaie, soldată cu 16 răniţi, este anchetată de Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara s-au sesizat din oficiu în cazul accidentului de circulaţie în care au fost implicate două tramvaie şi le anchetează pe femeile care le conduceau.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Timişoara au demarat o anchetă care să lămurească circumstanţele în care a avut loc accidentul de la intersecţia străzilor Gheorghe Doja şi Bulevardul Regele Carol I, miercuri.

„În cauza se efectuează cercetări faţă de conducătorii celor doua tramvaie implicate in accident, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor privind sănătatea şi securitatea în muncă, întrucat cei doi vatmani se aflau în timpul şi în exercitarea atribuţiilor de serviciu", precizează un comunicatul al Parchetului de pe langa Judecătoria Timişoara.


16 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce tramvaiele cu care călătoreau s-au ciocnit frontal în centrul Timişoarei.

Vătmăniţa care a provocat accidentul, Silvia Aioanei (31 de ani), era în prima ei zi pe o altă linie decât cea pe care conducea în mod obişnuit. În loc să meargă înainte, femeia a luat-o spre dreapta, aşa cum făcea până ieri şi a lovit frontal tramvaiul care venea din direcţia opusă. Silvia Aioanei, a spus în faţa anchetatorilor că pune toată tragedia pe seama oboselii survenite la serviciu şi că a uitat, pentru o secundă, ce linie deservea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite