Codul galben a adus furtuna în Timişoara: case inundate, crengi căzute şi trafic îngreunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtuna neaşteptată a adus averse de 25 de litri pe metru pătrat şi grindină. Traficul a fost îngreunat, iar mai multe case au fost inundate. Nu este prima oară când Mica Vienă ajunge Mica Veneţie. Pompierii au intervenit pentru a reduce din pagube, dar codul galben rămâne valabil până la 10 dimineaţa.

De la ora 20, ploaia nu a mai contenit la Timişoara, cerul fiind brăzdat de tunete şi fulgere. Obişnuiţi să fie inundaţi, locuitorii de pe strada Gheorghe Deja au fost inundaţi pentru a şaptea oară în acest an. Canalizarea nu a mai făcut faţă, astfel că apa a ajuns în locuinţele lor. Cu mături şi găleţi, oamenii au încercat să facă faţă apelor, dar a fost nevoie şi de intervenţia pompierilor.

"Am sunat la dispeceratul Aquatim să anunţ ca s-a înfundat canalul din faţa casei. De la el vine apa până în beciul vecin, apoi până în apartamentul nostru, care e la demisol. S-a oprit şi ploaia şi nu ne-a mai căutat nimeni. Noroc cu pompierii", a spus, pentru Adevărul de seară Timişoara, Mihaela Ghiordean, una dintre persoanele care a avut apartamentul inundat.

image

În mai multe zone din Timişoara iluminatul stradal a fost întrerupt, astfel că pietonii şi şoferii au circulat cu mai multă prudenţă ca niciodată.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină şi în zona Dacia, unde crengile unui copac bătrân s-au prabusit peste o maşină. Proprietarul va fi nevoit să suporte reparaţiile pe cont propriu.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA INUNDAŢIILE DE AZI-NOAPTE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite