Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană”
Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană”

Aurelia Grămescu, mama lui Lucian Reja, tânărul ucis în urmă cu un an nu vrea moartea omului care a lăsat-o fără singurul fiu. Femeia vrea ca justiţia să facă dreptate şi să îl pedepsească pe Cocoană.

CITEŞTE CUM A EVOLUAT ACEST CAZ:
Lacrimi şi durere la mormântul tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari
Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)
EXCLUSIV Tatăl ucigaşului cu Ferrari a oferit 15.000 de euro mamei victimei
EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!"
„Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse Ucigaşul cu Ferrari vrea să fie doctor în cardiologie (VIDEO+FOTO)
Cocoană face valuri pe Bega
EXCLUSIVITATE Ucigaşul cu Ferrari s-a refugiat pe apă (GALERIE FOTO)
Cocoană, şpagă pentru libertate
Operaţiunea „Eliberarea lui Cocoană”
EXCLUSIV Cazul „Ucigaşul cu Ferrari”, elocvent pentru justiţia română VIDEO

Mama lui Lucian Reja nu îşi doreşte moartea lui Cocoană datorită credinţei pe care o are în Dumnezeu. „Fiul meu este preot şi eu sunt creştină”, a spus Aurelia Grămescu. Aceasta a spus că încă nu a reuşit să îl ierte pe ucigaşul cu Ferrari, dar face eforturi pentru a depăşi momentul. „Creştineşte înţeleg că Adrian Cocoană nu a plecat de acasă cu gândul să îmi omoare fiul. Lupt cu mine însumi să îl pot ierta pentru faptă, dar atitudinea şi aroganţa lui de după nu pot să le iert”, a mai spus mama lui Reja.

Aurelia Grămescu, împreună cu bunica tânărului, Gheorghiţa Grămescu au comemorat ieri la cimitirul din Calea Lipovei un an de la accidentul în care Lucian Reja a murit. Bunica povesteşte cu lacrimi în ochi despre nepotul ei cel mai iubit. „Eu mai am un fiu şi un nepot de la el, dar ca Lucian nu am mai văzut nici la mine în familie, nici la alţii. Era tot timpul respectuos şi nu mă refuza cu nimic”, a spus bunica tânărului. Aceasta a mai spus că nepotul ei nu suporta să o vadă plângând. „Nu pot, dragul lui mamaie, să nu plâng când văd atâţia tineri aici şi tu nu eşti”, a încercat Gheorghiţa Grămescu să-i transmită lui Lucian.



Mama lui Lucian Reja a spus pentru Adevărul că tatăl lui Cocoană i-a oferit 15.000 de euro pe care i-a refuzat. „I-am spus să considere că i-am acceptat şi că îi fac eu lui cadou suma asta ca să meargă să cumpere lumânări de toţi banii pentru mama lui Cocoană care a murit”, a spus Aurelia Grămescu.

Lucian Reja a fost ucis pe trotuar

image

Adrian Cocoană (foto centru) a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari (foto stanga înainte de accident) cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. Bolidul de lux a fost avariat grav (foto dreapta)

  

Cocoană se distrează în lux

În timp ce victimele lui au vieţile distruse, ucigaşul cu Ferrari savurează în lux libertatea şi mania pentru viteză. Pentru că i s-a interzis să mai conducă maşini pe drumurile publice, Adrian Cocoană şi-a adus din Germania o şalupă cu care a fost văzut plimbându-se pe canalul Bega.

image
image
image
image


VIDEO: Judecătorii de la Craiova, care au decis eliberarea din arest a ucigaşului cu Ferrari, sunt bănuiţi că au luat şpagă pentru a-l pune în libertate pe Adrian Cocoană.

SURSA: Stirile Realitatea TV

 

Urmăriţi pe timisoara.adevarul.ro şi în ziarul „Adevărul” cum a evoluat acest caz şi care sunt reacţiile celor implicaţi, la un an de la producerea accidentului mortal.

video 1: CAZUL COCOANĂ RELATAT LA REALITATEA TV
(sursa: youtube.com, Realitatea TV)

 

video 2:
MITING AL TIMIŞORENILOR ÎMPOTRIVA MUŞAMALIZĂRII DOSARULUI COCOANĂ
(sursa: youtube.com/agenda.ro)



video 3:
DNA ANCHETEAZĂ ELIBERAREA LUI COCOANĂ DIN AREST
(sursa: youtube.com, ştire Realitatea TV)




video 4: 
AVOCATUL MAMEI VICTIMEI SPUNE CĂ S-A DAT ŞPAGĂ 60.000 DE EURO PENTRU ELIBERAREA LUI COCOANĂ
(sursa: youtube.com, ştire Realitatea TV)

 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite