Timişoara: „Joe Cocker” din Banat va fi condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul Nae Tarnoczi a fost găsit spânzurat, luni seara, în debarau casei sale. Acesta va fi înmormântat, azi, la ora 15.00, în cimitirul din Calea Lipovei.

Mai citiţi:

Timişoara: Solistul rock Nae Tarnoczi s-a sinucis din cauza suferinţei provocate de boală

Timişoara: Solistul rock Nae Tarnoczi s-a spânzurat în debara

Timişoara: Organizatorii concertului umanitar pentru Nae Tarnoczi sunt şocaţi de sinuciderea muzicianului

Muzicianul Nae Tarnoczi va fi condus astăzi, la ora 15.00, pe ultimul drum. Dacă în primăvară colegii de breaslă, muzicieni şi artişti din vechea şi noua gardă din Timişoara s-au strâns la un concert umanitar, acum, aceştia îşi vor lua rămas bun de la Nae, la cimitirul din Calea Lipovei.

Nae Tanoczi s-a spânzurat luni seara, în debaraua casei sale, după o lungă suferinţă datoriată unei boli incurabile. “Nae trăia din amintirile din tinereţe. Mai încerca să scrie, dar cu greu. Era demoralizat când am fost ultima dată la el. Eu am avut concert cu trupa Vest în seara în care el s-a sinucis. Am vrut să-l chemăm cu noi, dar nu am mai făcut-o. Mă gândesc că dacă venea şi el nu se ajungea aici”, a declarat Lajos Varadi, unul din apropiaţii muzicianului.

Nae Tarnoczi a fost considerat unul din cei mai valoroşi muzicieni pe care i-a dat Timişoara. Vocea acestuia a fost asemuită cu cea al lui Joe Cocker. A făcut parte din trupele Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, iar în ultima perioadă, a cântat în Clubul Porto Arte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite