Hairstylistul Monicăi Bellucci şi al Monicăi Columbeanu a devenit timişorean cu acte în regulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Massimiliano Cornacchia, cel mai bun hairstylist din România s-a mutat la Timişoara. Italianul  s-a ocupat de toate vedetele importante din showbizul românesc, dar şi din Italia. 

Nici nu se putea un cadou mai frumos pentru femeile cu pretenţii din Timişoara. Massimiliano Cornacchia, desemnat de Fashion TV, cel mai bun hairstylist din România pe 2010, a devenit timişorean cu acte în regulă. Acesta a decis să schimbe stilul de viaţă din Bucureşti şi a ales să se mute mai la vest, pentru mai multă linişte. Omul pe mâna cărora s-au lăsat toate vedetele din showbizul românesc, printre care Monica şi Irinel Columbeanu, Iulia Vântur, Oana Cuzino, Catinca Roman, Roxana Vandici sau Iuliana Marciuc e timişorean. “Fiecare femeie e cea mai frumoasă în felul ei. Nu există femei urâte şi antipatice, ci doar femei care nu ştiu să se pună în evidenţă. De asta mă ocup eu. Aici se vede dacă sunt un stilist bun”, a declarat Massimiliano Cornacchia.



Vezi galerie foto cu Massimiliano Cornecchia

A lucra pentru televiziunea lui Berlusconi

Artistul s-a născut în Italia, la Altamura, într-o familie de stilişti. Tatăl, mama şi sora lucrează tot în domeniu, astfel că nici el nu putea să stea departe. “Am intrat într-un salon când aveam doar câteva zile. Nu am mai plecat de atunci din meseria asta. Am început cu părul mamei, după care au apărut plimbările. La 15 ani am plecat în Germania, apoi am străbătut toată Italia, am fost şi în Anglia să-mi fac experienţă”, a mai declarat italianul. Monica Bellucci, Alberto Tomba, Vaya con Dios, Simone Ventura (cea mai cunoscută prezentatoare TV) sunt doar câteva din vedetele din Italia pe care le-a coafat. Acesta a lucrat şi pentru reţeaua de televiziune a lui Silvio Berlusconi.



A ales o viaţă mai liniştită

Massimiliano Cornacchia s-a mutat în România, la Bucureşti, în 2006, unde s-a impus rapid ca unul din cei mai căutaţi hairstylişti din rândul vedetelor. Anul acesta a decis însă să facă o schimbare radicală în viaţa sa. “Am avut o viaţă foarte agitată şi am vrut să fac o schimbare radical. Am fost nevoit din cauza unor probeme de sănătate. Am lucrat şase luni fără nicio zi pauză. La Timişoara am fost operat, aici se află şi iubita mea, am mulţi prieteni şi e mai liniştit”, a povestit Massimiliano.


image
image
image

Psiholog, chimist şi matematician

Pentru această meserie, italianul spune că este nevoie, pe lângă talent, de foarte multe studii. “Trebuie să fi bun psiholog, să studiezi foarte foarte mult. Ai nevoie de cunoştiinţe de chimie, geometrie şi psihologie”, a mai spus Massimiliano Cornachia. Acesta se poate lăuda cu peste 150 de zboruri cu avionul într-un an, fiind nevoit să participe la showuri în întreaga lume. “Eu nu mai ţin minte numele oamenilor. De multe ori mi se întâmplă să găsesc un prieten undeva în nu ştiu ce colţ de lume. Am aflat de la Francisc Ford Copola, la Bucureşti, că el e născut lângă oraşul meu”, a mai afirmat hairstylistul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite