Timişoara: Cluburi pentru copii cu părinţi ocupaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Cluburi pentru copii cu părinţi ocupaţi
Timişoara: Cluburi pentru copii cu părinţi ocupaţi

Părinţii care îşi luau copiii cu ei la cumpărături, doar pentru că nu aveau cu cine să îi lase acasă, sunt acum salvaţi de clubul de joacă.

Bonele au început să piardă teren în faţa locurilor special amenajate unde părinţii îşi pot lăsa prichindeii preţ de câteva ore. Firmele specializate au găsit soluţii pentru timişorenii care au nevoie să îşi lase copilul în grija cuiva pentru o perioadă mai scurtă de timp.

„Avem părinţi care îşi lasă copiii pentru o oră sau două şi îşi fac cumpărăturile la supermarket sau au întâlniri de afaceri. Vin oameni cu venituri medii, mici, nu există un tipar”, a spus Anca Radu Basarab, reprezentantă a unei firme specializate. Clubul de joacă este cea mai nouă alternativă a oamenilor ocupaţi.

Distracţie fără limite

Cluburile de joacă sunt locurile unde, pentru cei mici, nicio secundă nu trece degeaba. Copiii se pot bucura de personaje de poveste şi au ocazia să participe la activităţi recreative fără să le fie teamă că fac vreo prostie pentru care vor fi mustraţi.

„Ce mici se joacă, ascultă poveşti, sau împreună cu supraveghetorii se fac jocuri de rol. De multe ori, se face miniteatru şi cei mici sunt personaje. Altădată facem artcraft, adică pictează, modelează”, a mai spus Anca Radu Basarab.

Concurenţa cluburilor de joacă sunt spaţiile destinate celor mici, din incinta centrelor comerciale. Personalul calificat stă cu ochii pe prichindei, care au la dispoziţie toate jucăriile pe care şi le pot imagina şi spaţiu suficient pentru joacă. În tot acest timp, părinţii îşi rezolvă problemele, fără să se îndepărteze prea mult.

Preţuri pentru salvarea copilăriei

Firmele specializate oferă soluţii şi pentru părinţii care ajung mai târziu acasă. Pentru 350 de lei pe lună, cei mici pot fi înscrişi în clubul copiilor. Micuţii vor fi luaţi de la şcoală şi duşi la club de persoane din cadrul firmei, în fiecare zi. Până când părinţii lor îşi vor termina programul de lucru, picii se vor distra şi se vor recrea cu tot soiul de jocuri şi activităţi.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite