Clubul Alternative Timişoara organizează primul maraton montan din vestul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Popularitatea în creştere a "trail running", cum îi spun cunoscătorii maratonului montan, i-a determinat pe iubitorii de munte din Banat să organizeze şi o competiţie deschisă tuturor doritorilor.

Până acum, singura competiţie de acest gen din România era maratonul Piatra Craiului, care strânge anual la start sute de alergători din ţară şi din străinătate. Numărul tot mai mare de "munţomani" i-a determinat pe membrii Clubului Sportiv Alternative din Timişoara să organizeze încă un concurs de acest gen.

Competiţia se va numi "Hercules Maraton", iar prima ediţie va avea loc pe data de 23 mai, de Rusalii, în zona Herculane. Traseul va traversa decorul pitoresc al văii Cernei pe drumuri forestiere şi poteci montane, şi se întinde pe o lungime de 37.5 km şi 2.030 de metri diferenţă de nivel.

Cei care doresc să participe trebuie să completeze un formular de înscriere, să achite o taxă de participare şi să trimită un e-mail la herculesmaraton@alternativetm.ro cu formularul completat şi o copie după dovada plăţii.

Click aici pentru mai multe detalii despre acest maraton montan!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite