Timişoara: Clanurile ţigăneşti îşi fac dreptate cu pumnul şi cu picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata bătută luni seara în plin centrul Timişoarei spune că membrii clanului Cârpaci au ameninţat-o cu moartea anul trecut. Clanurile ţigăneşti din oraş şi-au făcut un obicei din a-şi atinge scopurile semănând groază printre cei cu care au ceva de împărţit.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Avocata bătută de romi în centrul oraşului: „Ţiganii m-au ameninţat de faţă cu poliţia că îmi iau gâtul”

CITEŞTE O ANCHETĂ ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE CUM A ACAPARAT CLANUL CÂRPACI TIMIŞOARA:
Clanul Cârpaci terorizează oraşul, sub protecţia procurorilor şi susţinut de nume grele din sistemul judiciar

Trei membri ai clanului Cârpaci, acuzaţi că au bătut-o pe avocata Carmen Obârşanu luni seara s-au prezentat ieri după-amiază la Secţia 3 Poliţie din Timişoara. Romii susţin că avocata nu a fost agresată pe stradă, ci în grădina care desparte palatul ţigănesc de casa clientului avocatei.



Elena Cârpaci (foto sus) a recunoscut în faţa poliţiştilor că a sărit s-o bată pe avocata Carmen Obârşanu, însă rudele agresoarei spun că doar au intervenit ca să le despartă pe cele două, fără să se atingă de avocată. Membrii clanului au susţinut încă de la început că avocata ar fi iscat scandalul şi i-ar fi aplicat o palmă Elenei Cârpaci.

image

Scandal de la gard

Incidentul a izbucnit luni seara, în jurul orei 22.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Timişoara, în zona centrală a oraşului. Fostul profesor universitar, Viorel Negru, implicat în procese în instanţă cu romii care au vrut să pună mâna pe casa lui, s-a trezit cu gardul dintre casă şi palatul romilor dărâmat. „În doi timpi şi trei mişcări au dărâmat gardul. Am chemat imediat avocata”, a spus Viorel Negru.

image

Lovită cu tocurile pantofilor

Ajunsă la casa clientului său, avocata a discutat cu fostul profesor despre cele întâmplate şi a vrut să plece. A traversat strada, moment în care şase persoane s-au năpustit asupra ei. „M-au pândit până au oprit maşinile la semafor, apoi au venit spre mine trei bărbaţi şi trei femei. Ei m-au lovit cu pumnii, iar ele cu tocul pantofilor până m-au umplut de sânge”, a spus avocatul Carmen Obârşanu (foto jos).



Aceasta a fost transportată de soţ la spital, unde a primit îngrijiri medicale. După bătaia încasată, Carmen Obârşanu a obţinut un certificat medico-legal cu şapte zile de îngrijiri medicale de la Institului de Medicină Legală Timişoara şi s-a adresat Poliţiei.

image

Teroare imobiliară

Familia Cârpaci, unul dintre cele trei clanuri care au făcut zeci de milioane de euro din afaceri imobiliare bazate pe teroare, a beneficiat de sprijin şi clemenţă din partea unor persoane importante în sistemul judiciar. În ultimii ani, zeci de pensionari s-au plâns Poliţiei Timiş că sunt terorizaţi în propriile case pentru a vinde imobilele, la preţuri modice, către clanurile de romi.



Ameninţată cu moartea în urmă cu un an

image

Carmen Obârşanu susţine că anul trecut, în 22 septembrie, a fost ameninţată cu moartea de ţigani chiar de faţă cu poliţiştii. Incidentul a pornit atunci când o avocată a fost bătută în holul Tribunalului Timiş, chiar în faţa Baroului Timiş. „Atunci ţiganii m-au ameninţat şi pe mine. Mi-au spus că o să mă rezolve şi pe mine. Numai că mie o să îmi ia gâtul”, a spus Carmen Obârşanu.

image



CITEŞTE ŞI:

Timişoara: Un clan ţigănesc a bătut cu sălbăticie şi a ameninţat cu moartea o avocată în centrul oraşului

Timişoara: VIDEO Avocata bătută cu sălbăticie de şase ţigani: „Mi-au strigat încontinuu: Te omor, te omor, te omor”

Timişoara: VIDEO Avocata bătută de clanul ţigănesc îi înţelege pe studenţii care l-au tranşat pe rromul de la Medicină

Mafia imobiliară ţigănească loveşte cu pumnul 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite