Clădirile istorice din Piaţa Unirii au devenit pericole pentru cetăţeni GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucăţi mari din ornamentul clădirii au căzut pe trotuar
Bucăţi mari din ornamentul clădirii au căzut pe trotuar

Bucăţi mari din ornamentul unei clădiri de pe strada Eugeniu de Savoya au căzut pe trotuar, în apropierea unor persoane care se plimbau în Piaţa Unirii din Timişoara

Starea jalnică în care au fost lăsate clădirile istorice lasă urme din ce în ce mai grave. În fiecare an, după o ploaie sau o furtună mai puternică, bucăţi mari din clădiri se desprind şi cad în capul oamenilor şi pe maşini. Un asemenea caz a avut loc astăzi pe strada Eugeniu de Savoya.



GALERIE FOTO

Strada Eugeniu de Savoya

Doar norocul a făcut ca cineva să nu ajungă la spital. Mai multe bucăţi din ornamentul clădirii au căzut pe trotuar, la distanţă mică de câteva persoane care se plimbau în Piaţa Unirii.

„Noroc că mergeam foarte încet, practic ne plimbam şi discutam. Am auzit un zgomot ciudat, ca şi cum s-ar fi rupt ceva. Până să ne uităm în sus de unde vine, bucățile de tencuială, moloz şi cărămizi erau la picioarele noastre. Distanta de doi metri ne-a despărtit de la o tragedie. Dacă ne-ar fi căzut pe cap, la cât erau de mari bucățile de moloz cu siguranță aveam nevoie în caz fericit doar de salvare”, a declarat Valentina Sarosi.

La faţa locului au ajuns şi cei de la Poliţia Locală, care au întins o bandă de averizare pe în faţa clădirii de pe care s-au desprins bucăţile din ornament.


.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite