Cisternă încărcată cu 32 de tone de dioxid de carbon răsturnată la Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje de poliţie, ale ambulanţei, dar şi ale pompierilor s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului. Câteva zeci de minute mai târziu, în zonă a ajuns şi o macara, respectiv o nouă cisternă care să transporte dioxidul de carbon mai departe. Accidentul a avut loc pe noua şosea de centură a oraşului Lugoj.

Autocisterna fusese încărcată la Timişoara şi trebuia să ajungă la Orşova. Şoferul nu a ţinut cont că afară plouă torenţial, astfel că într-o curbă de pe centură, cisterna s-a răsturnat în şanţ. Ca printr-o minune, încărcătura nu a fost afectată, iar şoferul a scăpat cu câteva zgârieturi şi escoliaţii.

"Din primele verificări efectuate de colegii mei reiese faptul că şoferul, în vârstă de 50 de ani, din judeţul Caraş-Severin, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Ca atare, a pierdut controlul volanului, iar autocisterna a ieşit în afara părţii carosabile. Poliţiştii continuă cercetările. Important este că nimeni nu a fost rănit, iar circulaţia pe centura de ocolire a Lugojului nu a fost efectuată", a spus, pentru Adevărul de seară Timişoara, Marinela Apostolache, ofiţer de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite