Timişoara: Ciprian Marica: "Poli are o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar noi am demonstrat că suntem mai buni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ciprian Marica: "Poli are o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar noi am demonstrat că suntem mai buni"
Timişoara: Ciprian Marica: "Poli are o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar noi am demonstrat că suntem mai buni"

Ciprian Marica a renăscut în meciul cu „Poli” Timişoara. Atacantul Şvabilor a fost trimis în teren ca titular de antrenorul Markus Babbel şi a fost unul din cei mai buni jucători în partida de pe arena „Dan Păltinişanu”.

Mai citiţi:

Prea Mari ca să-i poţi învinge!

Timişoara: Liga Campionilor - o pălărie prea mare pentru "Poli"

Timişoara: Jucătorii lui "Poli" acuză lipsa de concentrare

Internaţionalul român, cel mai scump transfer din istoria echipei VFB Stuttgart, a dorit să demonstreze că îşi merită banii. Marica a hărţuit mereu apărarea bănăţeană, iar în minutul 28 a obţinut penalty-ul prin care nemţii au deschis scorul.
Sunt mulţumit de jocul echipei, de la mine îmi doresc mereu mai mult. Sper că am făcut un pas pentru a prinde un loc de titular în echipă. Sunt jucători valoroşi la Stuttgart şi e luptă mare. Doar un meci dacă nu ai jucat bine e posibil să rămâi pe bancă. În permanenţă trebuie să fi la nivel maxim. Eu îmi doresc să îmi ajut echipa să câştige fiecare meci”, a declarat Marica, după partidă.

Urează baftă timişorenilor în Europa League

Purtătorul tricoului cu numărul 9 nu crede că „Poli” va putea răsturna situaţia la Stuttgart şi le urează timişorenilor baftă în grupele Europa League. „Ne aşteaptă încă un meci greu şi la Stuttgart, în fotbal s-au văzut surprize. Dar sper să jucăm la fel de bine şi să câştigăm. Timişoara are o echipă bună, ne-au creat probleme. Sunt jucători cu calităţi, însă noi am demonstrat că am fost mai buni. Timişoara va juca în Europa Ligue şi sunt sigur că o să facă o figură frumoasă. Le urez baftă”, a mai declarat Ciprian Marica.

A ţinut cont de sfaturile lui Lucescu

Înainte de meci, Ciprian Marica l-a sunat pe Mircea Lucescu să-i ceară sfaturi pentru dubla cu „Poli”. „Am ţinut cont de sfaturile lui. Cu siguranţă au fost bune”, a afirmat atacantul. Ciprian Marica se pregăteşte pentru un meci extrem de dificil în Bundesliga, contra celor de la Borussia Dorthmund. „Jucăm în deplasare şi nu va fi uşor. Dar noi suntem o echipă tânără, entuziastă şi sper să câştigăm. Luptăm pentru titlu şi pentru Liga campionilor”, a încheiat atacantul român.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite