Cinci victime şi o maşină făcută praf din cauza unei gropi de pe o arteră principală a oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost avariată după ce a lovit un stâlp şi a ajuns în şanţ
Maşina a fost avariată după ce a lovit un stâlp şi a ajuns în şanţ

Şoferii timişoreni au ajuns să facă slalom printre gropile din asfalt şi, nu de puţine ori, să-şi distrugă maşinile. Cinci persoane au fost implicate aseară înt-un accident rutier după ce şoferiţa a vrut să ocolească un crater de pa Calea Girocului din Timişoara.

Conform agenda.ro, o şoferiţă a ajuns la spital şi alte patru persoane care erau cu ea în maşină au trecut prin emoţii după ce au lovit cu maşina un stâlp şi mai apoi au fost proiectaţi într-un şanţ pentru că au ocolit o groapă.  Femeia a pierdut controlul volanului în ultimul moment şi pasagerii spun că acest lucru s-a întâmplat din cauza unei guri de canal în jurul căreaia s-a format un adevărat crater. Stâlpul de iluminat în care au ajuns tinerii a fost rupt şi mşina a fost avariată.

image


"Din declaraţia conducătoarei auto şi a pasagerilor rezultă că autoturismul circula dinspre Giroc înspre Timişoara. Şoferiţa a pierdut controlul, intrând în coliziune cu acest stâlp de iluminat public. Conform declaraţiilor, conducatoarea auto a evitat o groapă"- a spus Mirel Bulearca, de la Poliţia Rutieră Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite