Cinci tâlhari care au jefuit un bătrân de 80 de ani au ascuns banii în coteţul caprelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii sunt prezentaţi astăzi magistraţilor Judecătoriei Sânnicolau Mare cu propunerea de arestare preventivă, după ce au atacat un bătrân de 80 de ani în propria casă şi i-au furat 7.000 de lei. Banii erau destinaţi pentru cheltuielilor de înmormântare ale bătrânului.

Cei cinci tineri au fost prinşi în noaptea de joi spre vineri de către poliţiştii din Sânnicolau Mare, care i-au identificat rapid pe tâlharii care au dat lovitura în noaptea de miercuri spre joi.

Nicolae Pârva, de 18 ani, din Secu, judeţul Dolj, Vasile Roşescu, de 27 de ani, din Jimbolia, Andrei Nicolae, de 27 de ani, Loredan Balla, de 25 de ani şi Constantin Davidoiu, de 28 de ani, ultimii trei din Lenauheim sunt acuzaţi de poliţişti că l-au bătut pe bătrânul de 80 de ani, apoi au fugit cu banii.

Ei au cheltuit 900 de lei pe alcool, ţigări şi alimente, iar restul banilor i-au împărţit în mod egal. Poliţiştii i-au reţinut şi au reuşit să recupereze 6.100 de lei din banii victimei, tâlharii ascunzând prada în coteţ.

„Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi au fot prezentaţi la parchet", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Ei riscă să fie arestaţi pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite