Chuck Norris a confirmat. Actorul vine în luna ianuarie la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chuck Norris
Chuck Norris

Ceea ce părea la început un banc, iată că a devenit realitate. Celebrul actor american Chuck Norris se va afla la Timişoara, anul viitor, în luna ianuarie.  Comisarul Teodor Raţiu vrea să îl invite şi pe Nicholas Cage.

Comisarul Teodor Raţiu, preşedintele Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului, a confirmat, astăzi, în faţa elevilor de la Liceul „Economic” prezenţa celebrului actor la Timişoara. „La început am vrut să anunţ informaţia mai mult de dragul presei. Dar ştiind că soţia lui Chick Norris are o fundaţie, am zis să încerc. Dar iată că m-am trezit cu confirmarea oficială. Chuck Norris vine la Timişoara, în luna ianuarie. Vine să ajute copiii. Asta m-a interesat şi am urmărit acest scop”, a declarat Teodor Raţiu, invitat la inaugurarea celui de-al zecelea Infocentru de prevenire a infracţionalităţii în şcoli.

Chuck Norris urmează să facă donaţii pentru secţia HIV-SIDA, a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”. "Colaborarea cu Walteach este cel mai grozav proiect al meu de când sunt la OADOR. Am trimis deja doi avocaţi la Atlanta, pentru cursuri de prevenire a traficului de persoane", a mai spus Raţiu.

Invitaţie pentru Nicholas Cage

Teodor Raţiu nu exclude nici prezenţa la Timişoara unei alte vedete de la Hollywood, Nicholas Cage. "Dacă o să mai fie în România, la filmări, am să încerc să îl invit să vină şi el la Timişoara. Are un suflet mare acest actor", a mai spus Raţiu. 

În acest moment, organizatorii lucrează la programul pentru vizita lui Chick Norris. În colaborarea cu Dan Deac, patronul firmei de securitate Zen, se va organiza un eveniment de arte marţiale, în sala "Constantin Jude", fondurile strânse urmând să meargă la orfani.

Are şcoală de arte marţiale


Chuck Norris s-a născut pe 10 martie 1940, în Ryan, Oklahoma. După ce a servit în Forțele Aeriene americane, a devenit un popular expert în arte marțiale și și-a fondat propria școală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut de prin anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte filme importante. Chuck Norris este un devotat conservator și creștin scriind câteva cărți pe tema creștinismului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite