Gheorghe Chivorchian: „Petrovici a fost ţinta noastră de la început”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv de la „Poli” Timişoara a mărturisit că antrenorul sârb a fost întotdeauna prima opţiune pentru banca tehnică, dar că au existat negocieri şi cu alţi tehnicieni, pentru eventualitatea unui refuz al lui Vladimir Petrovici.

Cel poreclit de sârbi „Porumbelul” de pe vremea când era jucător a fost primul între preferinţele conducerii în primul rând datorită reputaţiei sale. „Dintre toţi antrenorii pe care i-am avut în vizor în această scurtă perioadă este cel cu cartea de vizită cea mai impresionantă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. În acelaşi timp credem că este antrenorul, aşa cum am discutat şi cu dumnealui, care poate atinge obiectivele pentru sezonul următor”, a spus Gheorghe Chivorchian, citat de www.diviziasport.ro.

Oficialul alb-violet a mărturisit că tehnicianul sârb a fost întotdeauna favorit pentru baca tehnică a echipei timişorene. „Acum pot să vă dezvălui, pentru că s-a încheiat campania pentru aducerea antrenorului. Trombetta a fost o pistă pe care trebuia să mergem, pentru a avea variante, însă Vladimir Petrovici a fost ţinta principală încă de la început. Acesta va veni cu un preparator fizic, iar până va fi prezentat oficial îşi va stabili şi ceilalţi colaboratori”, a mai spus Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite