Gheorghe Chivorchian: “Echipa a fost chinuită cu zâmbetul pe buze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele comitetului director de la Poli Timişoara îl laudă pe antrenorul Vladimir Petrovici pentru metodele folosite la antrenamente. Şi managerul sportiv Daniel Stanciu este încântat de implicarea tehnicianului sârb.

Conducerea clubului alb-violet a fost impresionată de noul antrenor după prima perioadă de pregătire a verii. „Este un antrenor cu o carte de vizită impresionantă şi a confirmat mereu pe unde a antrenat. Ştim cu toţii ce înseamnă naţia sârbească: ambiţie şi orgoliu. Am primit date foarte bune, echipa a fost chinuită cu zâmbetul pe buze. Însă barometrul va fi campionatul”, a spus Gheorghe Chivorchian.

Vladimir Petrovici a ştiut cum să se facă plăcut în faţa jucătorilor, chiar dacă antrenamentele din Slovenia au fost foarte solicitante din punct de vedere fizic. „L-am simţit foarte implicat. Este antrenorul pe care mi l-am imaginat, un tehnician cu experienţă, care a ştiut să se apropie de jucători. A fost acceptat imediat de băieţi. În final, o căsătorie din dragoste”, a spus managerul Daniel Stanciu, citat de „Violamania”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite