Timişoara: Chivorchian cere sârbilor din Banat să nu îi provoace pe croaţii de la Dinamo Zagreb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Chivorchian cere sârbilor din Banat să nu îi provoace pe croaţii de la Dinamo Zagreb
Timişoara: Chivorchian cere sârbilor din Banat să nu îi provoace pe croaţii de la Dinamo Zagreb

Directorul executiv de la „Poli” a ţinut să pună la punct câteva detalii importante înainte de meciul cu Dinamo Zagreb, de săptămâna viitoare, de la Timişoara.

Oficialul bănăţenilor consideră că meciul cu echipa croată este cea mai dificilă din Europa League, din punct de vedere organizatoric. Având în vedere că suporterii din Zagreb sunt cunoscuţi pentru răutatea lor, Chivorchian cere suporterilor timişoreni de etnie sârbă să stea departe de provocări. „Probabil că din punct de vedere organizatoric e cel mia dificil meci de pe teren propriu. Am discutat cu stewarzii noştri şi cu cei de la ei, de asemenea şi cu reprezentanţii jandarmerie, vom lua toate măsurile să nu avem parte de incidente. Fac un apel către suporterii Poli de etnie sârbă să nu incite la violenţă”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Sârbii nu vor scandal

Etnicii sârbi din Timişoara susţin că nu era necesar ca un oficial de la „Poli” să îi roage pe ei să nu incite la violenţe. „Era mai bine să vorbească de suporteri la modul general. Nu cred că sârbii vor provoca. Asta ar putea să facă şi ceilalţi suporteri. Nu ştiu ce o să iasă. E un meci internaţional, în faţa unei echipe cu suporteri renumiţi pentru violenţa lor. Se ştie că sunt o grupare puternică şi că au făcut dezastru peste tot pe unde au fost, la Milano, la Praga”, a declarat Goran Mrakici, unul din susţinătorii de etnie sârbă al echipei timişorene.

Meciul „Poli” - Dinamo Zagreb, din etapa a II-a al Ligii Europa, se va desfăşura, joi, 1 cotombrie, de la ora 22.05, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite