Chitaristul timişorean Horea Crişovan acasă la Goran Bregovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul Horea Crişovan l-a vizitat pe conuscutul muzician Goran Bregovici, la casa acestuia din Belgrad. Cei doi au pus bazele unei colaborări în proiectul Anca Pop Project.

Horea Crişovan şi Goran Bregovici vor lucra împreună la cel mai nou proiect muzical românesc, Anca Pop Project. Muzicianul sârb va fi co-producător la primul material al artistei Anca Pop, născută la Moldova Nouă, însă crescută în Canada. „A fost foarte frumoasă întâlnirea cu Goran Bregovici. E un tip de o modestie incredibilă. Vă spun sincer, nu există artist în România care să fie atât de modest. M-am întrebat şi eu cum poate să fie aşa un om de valoarea lui Bregovici. Sunt foarte bucuros de această întâlnire. De foarte mult timp am vrut să-l cunosc”, a declarat Horea Crişovan.

Acesta a povestit că a stat patru ore în casa lui Goran Bregovici, de la Belgrad. „Am făcut şi un mic jam-session”, a mai spus Crişovan.

În bandul Ancăi Pop, alături de Horea Crişovan se mai află toboşarul Florin Cvasa, basistul Victor Miclăuş şi acordeonistul Alin Stoianovici.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite