EXCLUSIV Povestea proprietarului ţepuit de chiriaşi cu 10.000 de lei şi lăsat cu apartamentul plin de prezervative şi filme porno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul păgubit cu 10.000 de lei după ce chiriaşii nu şi-au plătit întreţinerea şi utilităţile timp de un an e decis să recupereze banii de la datornicii săi. În plus, pentru că şi-a găsit apartamentul plin de prezervative şi pachete goale de ţigări, proprietarul poate cere şi despăgubiri morale.

După ce chiriaşii i-au fugit şi l-au lăsat în datorii, proprietarul apartamentului devastat e hotărât să meargă în instanţă. Nu este pentru prima oară când proprietarii solicită în instanţă despăgubiri pentru problemele create de chiriaşi, doar că de această dată, victima e hotărâtă să solicite şi despăgubiri morale.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU APARTAMENTUL RĂVĂŞIT

Cum au lăsat chiriaşii apartamentul

Află aici povestea completă a pagubelor produse de chiriaşi

"Eu am semnat un contract cu chiriaşii pentru doi ani. După un an au dispărut, nu au dat niciun semn de viaţă atunci când am încercat să îi găsesc pentru a le atrage atenţia că au de plătit pentru apă, gaz, curent şi internet aproape 10.000 de lei, mi-au lăsat cheia de la locuinţă în cutia poştală, iar apartamentul e distrus. Sper ca instanţa să vadă nedreptatea comisă", a spus Emil Vlădescu.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite