Debut cu dreptul în FIBA Euro Challenge: BC Timişoara- Fortress-Lami Körmend 75-65

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui Predrag Badjnarevici s-au impus lejer în meciul de debut din FIBA Euro Challenge Cup

BC Timişoara a întâlnit în sala „Constantin Jude” cel mai accesibil adversar din grupa a 6-a al cupei Euro Challenge. Echipa maghiară Fortress-Lami Körmend, care şi-a pierdut sponsorul principal în această vară, a venit la Timişoara din postură de outsider, chiar dacă în lotul vecinilor se află trei jucători americani şi un croat, Zvonko Buljan, care a evoluat şi la PAOK Salonic.


image

Partida a fost însă la discreţia jucătorilor lui Predrag Badjnarevici, care după ce au preluat conducerea pe tabelă, în primul sfert, nu au mai cedat iniţiativa. La pauza mare, scorul a fost 40-31 pentru alb-violeţi. Doar în ultimul sfert au mai dat ceva emoţii jucătorii de la Körmend, care s-au apropiat la patru puncte de timişoreni.


image

Două aruncări de la linia de trei puncte al americanului Dominiq Archie a rezolvat însă problema învingătorului. Cel mai bun jucător de la BC Timişoara a fost Ivan Jelevici, care a marcat 18 puncte, urmat de Johnson cu 14 puncte, Archie şi Iovanovici cu 13 puncte. De la oaspeţi, cel mai prolific jucător a fost americanul Matthew Shaw, tot cu 18 puncte.

Pentru BC Timişoara urmează în cupele europene partida cu Oldenburg (Germania), marţea viitoare tot de pe teren propriu, iar apoi deplasarea la Szolnok Olaj (Ungaria).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite