Cerere în căsătorie în Piața Operei din Timișoara. Îndrăgostiții s-au cunoscut la o seară de rugăciune!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Petroiescu si Georgiana Lazăr
Marius Petroiescu si Georgiana Lazăr

Un tânăr din Timișoara, student în anul 5 la Falcultatea de Construcții, și-a cerut iubita în căsătorie. Fericitul eveniment a avut loc chiar în Piața Operei din Timișoara. Un trecător a imortalizat momentul. „Adevărul” a aflat povestea de dragoste a celor doi tineri. 

Povestea de dragoste dintre Georgiana Lazăr (studentă în anul 2 la Medicină) și Marius Petroiescu (student în anul 5 la Consctrucții) a început în urmă cu un an la...o seară de rugăciune. „Eu fac parte dintr-un grup de studenți creștini, in cadrul caruia avem diferite activitati saptamanale. Anul trecut, când Goergiana era în anul întâi, am invitat o prietena comuna la o intalnire din cadrul grupului, aceasta venind insotita de o colega de camera, care era chiar Georgiana. Atunci ne-am cunoscut, si dupa un anumit timp am inceput o relatie impreuna, a povestit Marius pentru „Adevărul”. 

Cu cât trecea timpul, iar dragostea unul față de altul era tot mai mare, cei doi au înțeles că următorul pas este căsătoria. Georgiana știa că urmează să  fie cerută în căsătorie, dar nici nu bănuia că asta urma să se întâmple chiar ieri. După ce i-a sunat pe părinții fetei, aflați la Deva, și a primit binecuvântarea lor, Marius a acționat. „Georgiana nu a bănuit nimic. Inițial m-am gândit să o cer în căsătorie într-un loc în care să fim doar noi doi. În ultimul moment m-am hotărât că e  mai romantic să o cer în Piața Operei”, a mărturisit Marius. Acesta și-a chemat prietenii, cu ajutorul cărora a afișat mesajul „Georgiana, vrei să fii soția mea?”. 


Momentul a fost surprins și postat pe Facebook de Szilard Ervin Szogyenyi

Cerere în căsătorie

„Știam doar că trebuie să mergem până în centru să ia niște cursuri de la un coleg. Nu aveam chef să merg, dar am mers de dragul lui. Ne-am întâlnit cu un alt prieten, care era acolo să facă poze. Am vrut să mergem să îl salutăm, dar Marius a insistat să mergem în direcția cealaltă. Mi-am ridicat ochii și am văzut literele. Am fost foarte emiționată. A fost o idee tare. Mi-a spus niște cuvinte foarte frumoase și apoi m-a cerut în căsătorie. Evident, am spus DA”, a mărturisit Georgiana, plină de bucurie. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite