Acoperișul Centrului de diabet din Buziaș s-a prăbușit în urma unui incendiu. Flăcările, stinse după aproape două ore UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Aproximativ 35 de persoane, majoritatea tineri şi copii, aflate în Centrul de Diabet din oraşul Buziaş (Timiş) au fost evacuate, sâmbătă după-amiază, în urma unui incendiu puternic, acoperişul unităţii prăbuşindu-se, potrivit şefului ISU Banat, Mihai Benga, notează Mediafax.

ORA 21.15. La ora 20.30, pompierii au reușit să stingă flăcările care au cuprins clădirea nu demult construită. Pompierii spun că au fost anunțați de incident la ora 18.30 și le-a luat o oră și 40 de minute să îl neutralizeze. Acoperișul clădirii are aproape 500 de metri pătrați. Potrivit reprezentanților ISU Banat, au fost evacuați 42 de copii care se aflau acolo sub tratament,  nouă infirmiere, un medic și alte patru persoane. Copiii au fost duși spre o altă unitate din Buziaș pentru că aveau ,masă la ora fixă. "Nu avem încă un raport, se vor face toate investigațiile necesare pentru a vedea din ce cauză s-a produs acest incident", a declarat Eugen Diaconu, plutonier major al ISU Banat.

Potrivit generalului Mihai Benga, şeful ISU Banat, la Centrul de Dializă din Buziaş a izbucnit un incendiu în urma căruia acoperişul s-a prăbuşit.

„Acoperişul s-a prăbuşit în urma incendiului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă acţionează acolo cu cinci autospeciale cu apă şi spumă și cu o autoscară. 35 de persoane, majoritatea copii și tineri au fost evacuate, neexistând victime", a declarat şeful ISU Banat.

Potrivit subprefectului de Timiş, Liliana Oneţ, la faţa locului se află şi un echipaj al Poliţiei.

În Centrul de Dializă din Buziaş se aflau 35 de pacienţi, majoritatea tineri şi copii, care în urma incendiului au fost evacuaţi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite