Cele mai bizare apeluri primite la 112: soţ cu piciorul rupt în copac, femeie moartă la oftalmolog, casă bântuită de fantome

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă la 112 s-au primit mai puţin apeluri în 2010 decât în 2009, numărul cazurilor bizare semnalate a crescut. Astfel, poliţiştii, pompierii şi medicii au fost nevoiţi să intervină la cazuri inedite, unele chiar unice în activitatea depusă de ei până atunci.

Pe 23 septembrie, un bărbat care s-a urcat într-un nuc din curtea casei pentru a tăia mai multe crengi şi-a rupt piciorul în copac. Bărbatul a rămas suspendat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru salvarea lui. Soţia a fost cea care l-a găsit suspendat în copac. Când şi-a văzut soţul cu piciorul rupt, femeia a sunat la 112. Evenimentul a avut loc pe strada Ludwig von Ybl din Timişoara şi a rămas multă vreme în memoria salvatorilor care au intervenit la faţa locului, mai ales că operaţiunea de salvare nu a fost una tocmai uşoară.

FOTOGALERIE Apel disperat la 112: "SOS! Salvaţi-mi soţul. A rămas blocat în copac"

image

Pe 22 septembrie, poliţiştii erau chemaţi să intervină la un alt caz ciudat. Atunci o timişoreancă a murit subit în timpul unui consult oftalmologic.La terminarea consultului, femeia intenţiona să meargă la cimitir, la înmormântarea fostei soţii a fratelui ei. În timpul consultului femeii i s-a făcut rău. Doctorul a întrebat-o pe bătrână dacă are nevoie de ajutor medical. Femeia a susţinut că se simte mai bine, dar la 15 minute distanţă a murit.

O timişoreancă a murit subit în timpul unui consult oftalmologic

Un alt caz bizar înregistrat la 112 a fost când o profesoară din Timişoara a chemat mascaţii pentru că a auzit fantome la uşa ei. După ce a auzit toată noaptea bubuituri la uşa imobilului în care locuieşte, un cadru didactic a reuşit să îi mobilizeze pe mascaţi şi alte câteva echipaje de poliţie în urmărirea unor persoane necunoscute care îi doreau răul. După o oră de căutări fără succes, femeia i-a alertat, din nou, pe oamenii legii că viaţa îi este pusă în pericol.

image

În 2010 s-a înregistrat şi o creştere a cazurilor în care şefii de stabori ţigăneşti au devenit victime ale furturilor. Ţiganii au rămas fără lanţuri de aur, bărci cu motor, maşini şi valută. Toate aceste cazuri au fost rezolvate în timp record. Detalii despre aceste cazuri aici!

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite