Cele două Politehnici se înfruntă în această seară la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Winston Parks a marcat în meciul tur de la Iaşi
Winston Parks a marcat în meciul tur de la Iaşi

Bănăţenii trebuie să arate că jocul nesatisfăcător din partida cu Gloria Bistriţa nu-i caracterizează, în timp ce moldovenii trebuie să construiască pe victoria importantă cu Rapid din etapa trecută.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău încearcă reabilitarea în ochii propriilor suporterilor, dar şi a patronului Marian Iancu, în partida cu Politehnica Iaşi, programată în această seară, de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. Întâlnirea din turul campionatului s-a încheiat nedecis, 1-1, golul alb-violeţilor fiind marcat de Winston Parks.


Antrenorul gazdelor vrea ca echipa să facă o impresie bună în primul meci pe teren propriu din acest an. „Cu excepţia lui Nibombe, care este suspendat, toţi jucătorii sunt valizi. Fotbaliştii sunt pregătiţi, este un meci de campionat ca oricare altul, însă unul greu. Ieşenii au obţinut un rezultat foarte bun contra Rapidului, 2-1 în etapa precedentă. Pentru noi, vineri va fi primul meci de pe teren propriu în 2010, trebuie să-l câştigăm”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.


Tehnicianul este de părere că partida de astăzi este crucială în ceea ce priveşte moralul echipei sale. „Cel mai important lucru la ora jocului este să fim pregătiţi din punct de vedere mental, al încrederii. Ne lipseşte o victorie. Spun asta deoarece formaţia noastră nu a uitat să joace fotbal. Ştie să joace, să obţină rezultate bune. Printr-o victorie ne-am recăpăta acea forţă şi încredere de care ai nevoie pentru a-ţi îndeplini obiectivul. Veţi vedea o echipă cu jucători foarte motivaţi”, a explicat „Moţul”.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări desfăşurarea partidei în format live-text!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite