Criminal prins după ce a ucis un om pentru ciocolată alături de nepoţii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost aşteptat în poarta casei "mascaţii" trupelor speciale
Suspectul a fost aşteptat în poarta casei "mascaţii" trupelor speciale

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost s-a întors aseară din Germania şi a fost întâmpinat în poarta casei de trupele speciale ale Poliţiei. El şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în arestul Poliţiei Timiş. Poliţiştii bănuiesc că tinerii s-au dus l-a furat, însă l-au ucis pe paznicul care i-a surprins în local.

Un alt treilea suspect, bănuit că a executat în stil mafiot un bărbat de 54 de ani din Alioş, a fost reţinut la o săptămână după ce poliţiştii au prins primii doi criminali, de 15, şi respectiv 17 ani.

Unchiul celor doi, în vârstă de 23 de ani, a fost prins aseară, în localitatea arădeană Fiscuţ, de o echipă de poliţişti timişoreni şi arădeni. Gabriel Farcaş s-a întos de la muncă din Germania, unde a plecat imediat după ce a fost la furat în la barul din satul Alioş, în 6 decembrie, când împreună cu nepoţii săi a comis crima.

El le-a spus poliţiştilor că auzise că este căutat de Poliţie şi tocmai de aceea s-a întors în ţară. A susţinut că s-a dus în barul respectiv doar să bea ceva şi nu i-a făcut niciun rău paznicului.

Nu i-a venit să creada când a auzit caă este acuzat de nepoţii săi de crimă. Victima, de 54 de ani, a fost găsit mort de un coleg, în spatele localului, printre gunoaie. El era legat cu mâinile la spate, iar pe faţă avea o pungă. Din birtul pe care victima avea misiunea să-l păzească au dispărut câtevă table de ciocolată şi ţigări. Poliţiştii bănuiesc că tinerii s-au dus l-a furat, însă l-au ucis pe paznicul care i-a surprins în local.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite