Timişoara: Ceasul care te face să-ţi stea inima în loc din cauza preţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ceasul care te face să-ţi stea inima în loc din cauza preţului
Timişoara: Ceasul care te face să-ţi stea inima în loc din cauza preţului

Cel mai scump accesoriu de la expoziţia care a vut loc în weekend la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara costă aproape 3.000 de euro.

Pasionaţii de ceasuri au putut admira şi cumpăra în ultimele trei zile modele de marcă pe care să le poată purta cu mândrie la mână. Preţurile afişate la standuri au tăiat însă respiraţia celor care s-au încumetat să le admire. Cel mai scump dintre modelele de lux este destinat sexului frumos. Ceasul costă 12.700 de lei (3.000 de euro), după ce a fost redus de la aproape 20.000 de lei şi aparţine mărcii elveţiene Raymond Weil.

Preţul unui ceas este ridicat de „tuning-ul” pe care îl are fiecare model. „Acesta este tip analogic cu diamante shine şi oţel superior. De asemenea, are sticlă de safir şi trei atmosfere”, a explicat Andreea Ilie, unul dintre consultanţii de la expoziţie. Modelul pentru bărbaţi are preţul de catalog de aproape 13.000 de lei.

Bănăţenii prezenţi la expoziţie au fost însă ademeniţi cu o reducere la acest accesoriu de până la 8.000 de lei. „E diferenţă între firme. Eu la un ceas caut în special mecanismul”, a spus Costel Beghina, un amator de „bijuteriile timpului”. „Eu aş da pe un ceas până la 1.000 de euro, mai mult nu. Aş da şi 100.000 dacă aş avea, dar nu am”, a spus Ovidiu Şerban. 

Cheia timpului


Un alt model interesant îi aparţine mărcii Dolce&Gabbana. „Este în formă de cheie şi are un lănţişor cu ajutorul căruia poate fi ţinut atât la gât, cât şi la mână sau poate fi folosit ca breloc”, a explicat unul dintre vânzători. Cele mai mici preţuri de la expoziţia de ceasuri au fost la accesoriile mărcii Orient, pentur care s-a cerut cel puţin 100 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite