Ceartă la un botez finalizată în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat cercetat sub aspectul săvârşitii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În 11 august 2010, un bărbat s-a dus să reclame la Poliţia Municipiului Timişoara faptul că în dimineaţa zilei de 8 august 2010, în timp ce se afla în staţia de autobuz din localitatea Orţişoara, a fost lovit de Claudiu Cornea.

„Astfel, în noaptea de 7 spre 8 august 2010, partea vătămată S.R.I. a fost prezent la un botez în localitatea Orţişoara, şi, cu această ocazie, a avut un conflict verbal cu învinuitul Claudiu Cornea, aşa cum rezultă din declaraţiile părţii vătămate coroborate cu cele ale martorului G.N.E., precum şi declaraţiile învinuitului.Ulterior, în dimineaţa zilei de 8 august 2010, în jurul orelor 07.00, după ieşirea de la petrecere, partea vătămată şi învinuitul se întâlnesc, din nou, şi, cu această ocazie, învinuitul Claudiu Cornea aplică o lovitură cu pumnul în zona capului părţii vătămate S.R.I., aşa cum rezultă din declaraţiile părţii vătămate coroborate cu cele ale martorului G.N.E., precum şi declaraţiile învinuitului", au menţionat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Victimei i s-a eliberat un certificat medico-legal în care se menţionează că „leziunile suferite s-au putut produce prin loviri cu sau de corpuri şi pot data din 8 august 2010, fiind necesare 7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite