Cea mai mai mare moară din România a donat cinci tone de făină în "Săptămâna copiilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aton Transilvania a donat prăjituri tuturor copiilor, adolescenţilor şi tinerilor instituţionalizaţi din judeţul Timiş, aflaţi în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copiilor (DGAS).

Citiţi şi:

Cea mai mare moară din Sud-Estul Europei, deschisă în Timiş, macină făină pentru Irak şi Afganistan

Cel mai mare investitor din vestul ţării şi al cincelea din România, a organizat în „Săptămâna copilului” caravana „Un dar dulce pentru zâmbetul unui copil”. Aproximativ cinci tone de făină produsă la cea mai mare moară industrială din România, Moara Carani 5, au fost donate pentru prepararea a peste 500 de kg de prăjituri, care au ajuns la copii din judeţul Timiş.

Delegaţia Aton a făcut turul celor aproximativ 20 de complexe de servicii DGASP şi centre ale Fundaţiei Caritas şi au oferit peste 1.100 de pachete de prăjituri copiilor aflaţi în evidenţe.

„Acţiunile din această săptămână se integrează în cultura firmei noastre şi în strategia de responsabilitatea socială a firmei. Când vorbim de copii, vorbim de o investiţie pentru viitor. Cu cât avem mai multă grijă de ei, avem grijă de viitorul nostru”, a spus Paul Milata, director al Aton Transilvania.

În perioada 1990-1992, Paul Milata a lucrat ca voluntar pentru o organizaţie neguvernamentală elveţiană, care susţinea orfelinate din judeţul Sibiu şi Arad.

În căutare de forţă de muncă

Reprezentanţi Aton s-au interesat la Centrul pentru Sprijinirea Integrării Familiale şi Profesionale a Tinerilor, pentru a vedea dacă sunt interesaţi oamenii penru a începe specializări în cadrul grupului german. „Pentru noi recrutarea este o problemă. În România lipseşte forţa de muncă în foarte multe domenii. Noi avem foarte multe domenii de activitate, de la carieră, balastieră, construcţii metalice, energie electrică, parc industrial şi agricultură”, a mai spus Milata.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite