Cea mai cunoscută vedetă Playboy din Banat divorţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigitte Sfăt duce o viaţă tumultoasă
Brigitte Sfăt duce o viaţă tumultoasă

Brighite Sfăt, care a făcut şi puşcărie, divorţează de cel de-al doilea soţ al ei, interlopul Ovidiu Torj. Primul soţ, celebrul om de afaceri timişorean Octavian Sfăt, a murit subit, lăsându-i moşteire cluburile din inima oraşului, care au dus-o spre pierzanie.

Fotomodelul Playboy, Brighite Sfăt, de 32 de ani, a declarat recent că îşi doreşte să apară din nou în paginile revistei Playboy, pentru site-ul timişorean agenda.ro. Brighite a intentat divorţul în 17 septembrie, iar primul termen de judecată a fost in 2 noiembrie, potrivit Judecătoriei Timişoara. 



Aceasta este în plin proces de divorţ de Ovidiu Torj, unul dintre cei mai temuţi interlopi din Timişoara, alături de care a ajuns în puşcărie. Asta pentru că Torj ar fi sechestrat şi bătut, la îndemnul fotomodelului, un angajat de la unul dintre cluburile deţinute de Brighite Sfăt.

Ea a fost condamnată la trei ani şi cinci luni de închisoare, pentru tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce angajatul bătut şi obligat să plătească 5.000 de euro dintr-o pretinsă datorie s-a dus la Poliţie.



„Celula din arest avea trei metri pe trei metri şi trei paturi suprapuse. Rareori deţinuele dormeau cate una în pat. Dar cel mai cumplit lucru a fost dorul. De copil, în primul rând. A fost un şoc pentru mine. Fiul meu, Robert, a rămas singur, orfan de tată şi după două luni jumătate şi fără mamă. Părinţii mei au avut foarte bine grija de el şi au încercat să substituie şi rolul de tată, şi pe cel de mama în acele momente. Dar pentru mine a fost o ruptură foarte dureroasă”, marturiseşte Brighite Sfăt potrivit agenda.ro.



Brighite Sfăt divorţează de Torj, cu care s-a căsătorit imediat după ce a ieşit din închisoare, fiind eliberată pentru bună purtare. Pe perioada detenţiei, ea a predat gimnastică de întreţinere colegelor din penitenciar şi a muncit şi la popotă. Ea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Ocvatian Sfăt, care a murit subit în 2002, în urma unui atac de cord. După decesul soţului, ea a moştenit două cluburi din Timişoara. Câştigase concursul Top Model Romania of the Year şi era printre cele zece finaliste la Top Model of the World. În 2004, spre deliciul admiratorilor, devenise şi "playmate" pentru revista "Playboy".


image
Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite